Nogomet

Sučić: 'Remi u uzvratu je na kraju realan, ali mi smo bili bliži pobjedi'

Branimir Korać • četvrtak, 22.02.2024.
Sučić: 'Remi u uzvratu je na kraju realan, ali mi smo bili bliži pobjedi'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamo je remijem na Maksimiru protiv Real Betisa izborio prolaz u osminu finala, a Petar Sučić istaknuo je i sjajnui atmosferu koja je vladala.

Velika večer na Maksimiru, Dinamo je remijem protiv Betisa zadržao prednost iz prvog susreta i zasluženo izborio prolaz u osminu finala Konferencijske lige.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bilo je impresivno, stvarno sjajna utakmica pred našim navijačima i od srca im hvala na ovakvoj podršci i ovolikom dolasku. Drago mi je da smo uspjeli proći i na neki način se odužiti za njihovo sjajno navijanje", istaknuo je Petar Sučić.

Sučić vgjeruje da je Dinamo mogao i do pobjede u ovom susretu.

"Bilo je dosta prilika, više s naše strane, pogodili smo vratnicu, mogao je i kazneni udarac biti dosuđen za nas. Remi je na kraju realan, ali mi smo bili bliži pobjedi."

Betis je u završnici prvog dijela poveo, ali Dinamo je znao da se može nositi s njim.

"Na poluvremenu smo rekli jedni drugima da osjetimo da mi to možemo, da izgledamo dobro i da se možemo nositi s njima. Dogovorili smo se da ćemo nastaviti još jače i na kraju se isplatilo te smo prošli dalje."

Vremena za slavlje nema previše.

"Imamo tri dana da se regeneriramo i pripremimo za Rijeku. Večeras ćemo još uživati u pobjedi, ali sutra je već priprema za Rijeku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!