Nogomet

Kaneko: 'Drago mi je zbog postignutog gola, ali nisam zadovoljan svojom ukupnom igrom'

Mihaela Bradovski • petak, 23.02.2024.
Kaneko: 'Drago mi je zbog postignutog gola, ali nisam zadovoljan svojom ukupnom igrom'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamo je remijem u uzvratnom susretu protiv Betisa izborio prolaz u osminu finala Konferencijske lige. Takuro Kaneko bio je strijelac jedinog pogotka za Modre u uzvratu...

Iako je Takuro Kaneko bio jedan od Dinamovih junaka i strijelac jedinog pogotka za Modre, međutim nije bio zadovoljan svojim nastupom.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Drago mi je da sam zabio taj gol, ali nisam zadovoljan svojom ukupnom igrom. Moram još puno poboljšati svoj nastup, pogotovo u ovako bitnim utakmicama", kaže Kaneko koji ne smatra da je Betis bio loš:

"Cijela ekipa odigrala je odličnu obranu pa možda djeluje da oni nisu ništa posebno napravili, ali jaka su momčad i bila je jako teška utakmica."

Kaneko ne odvaja utakmice po važnosti i svaka mu je jednako bitna.

"Smatram da mi je svaka utakmica u životu jednako bitna i u svakoj dajem sve od sebe. Ovdje neke stvari nisam uspio i to želim poboljšati za sljedeću utakmicu."

Ambicija je velika i želi osvojiti Konferencijsku ligu.

"Mislim da je najveći cilj osvojiti Konferencijsku ligu, dat ćemo sve od sebe da i u sljedećem kolu prođemo dalje. To je velika stvar i za mene i za ekipu i svi smo što se toga tiče složni. U klubu nemam nikakvih problema, suigrači su me dobro prihvatili i svi radimo sm ciljem da ostvarimo što bolji rezultat."

Što se tiče svog nastupa, pojasnio je s čime nije bio zadovoljan.

"Napravio sam puno pogrešaka, želim ih svesti na minimum. kada zabiješ gol ispadne da je sve dobro, ali ja ne gledam to tako već da u svakoj utakmici moram biti sve bolji i bolji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!