Nogomet

Baturina: 'Trebamo se i protiv Rijeke baciti na glavu, a onda teško itko može pobijediti Dinamo'

Mihaela Bradovski • petak, 23.02.2024.
Baturina: 'Trebamo se i protiv Rijeke baciti na glavu, a onda teško itko može pobijediti Dinamo'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iza Martina Baturine je odlična utakmica, bio je rastrčan, poduzetan i odigrao je važnu ulogu u prolazu Dinama protiv Betisa. Mladom veznjaku Dinama samopouzdanja nakon utakmice nije nedostajalo...

Jedan od onih koji su zaslužili visoku ocjenu za svoj nastup protiv Betisa bio je Martin Baturina. Baturina je odigrao vrlo dobru utakmicu i pomogao je Dinamu u prolazu.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Hvala svima na podršci, svima je draže igrati uz ovakvu podršku s tribina. Odlična utakmica cijele momčadi, vidim da su navijači već napunili sjever i za dvoboj protiv Rijeke", komentirao je nakon susreta Baturina.

Nije bilo neke velike razlike u taktici u Sevilli i na Maksimiru, ali Dinamo ipak na svom travnjaku izgleda goropadnije.

"Plan je bio sličan kao i u Sevilli, samo što kod kuće imamo još više slobode i samopouzdanja. Svi su doigrali sjajno, iskoristili smo priliku i imamo razloga za zadovoljstvo."

Baturini kao i svim ostalim igračima puno je lakše igrati pred popunjenim tribinama. I protiv Rijeke se očekuje velik broj gledatelja.

"Počelo je dolaziti sve više gledatelja na utakmice, stvarno sam prezadovoljan. Što se tiče Rijeke, trebamo se i tu baciti na glavu, a onda teško itko može pobijediti Dinamo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!