Tenis

Lucija Ćirić Bagarić osvojila drugi turnir zaredom!

Petar Jenjić • nedjelja, 25.02.2024.
Lucija Ćirić Bagarić osvojila drugi turnir zaredom!

Hrvatska tenisačica Lucija Ćirić Bagarić drugi je tjedan zaredom osvojila 35 tisuća dolara vrijedan turnir u tuniskom Hammametu. Danas joj je, nakon samo tri odigrana gema, predala protivnica u finalu...

Još je jedan tjedan završio za Luciju Ćirić Bagarić na najbolji mogući način. Hrvatska tenisačica i drugi je tjedan zaredom nastupala na 35 tisuća dolara vrijednom turniru u Hammamet u po drugi puta ga osvojila.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon što je prošlog tjedna osvojila uz samo jedan izgubljen set, ovoga puta nije izgubila nijedan što je zasigurno hvalevrijedan uspjeh vrijedan posebnog isticanja.

Međutim, u finalnom meču nije puno ni igrala. Na drugoj strani mreže stajala je britanska tenisačica Francesca Jones, trenutno 288. na WTA ljestvici i 23 pozicije lošije plasirana od protivnice.

Ćirić Bagarić povela je s 2:1 u prvom setu nakon čega joj je protivnica bila prisljena predati. Hrvatskoj tenisačici ovo je bilo 12. finale karijere i sedma osvojena titula.

U 2024. godini, osim dva turnira u Hammametu, osvojila je i jedan u Monastiru. Ako ne računamo predaju bez borbe, hrvatska predstavnica još je bez poraza u kalendarskoj godini.

ITF Hammamet, finale:
Lucija Ćirić Bagarić - Francesca Jones 2:1, predaja

FOTO: HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!