Košarka

Bogdanović solidan u prvom nastupu protiv Pistonsa, oslabljeni Miami slavio u Sacramentu

Branimir Korać • utorak, 27.02.2024.
Bogdanović solidan u prvom nastupu protiv Pistonsa, oslabljeni Miami slavio u Sacramentu
Foto: EPA

Noćas su u NBA ligi odigrana tek četiri susreta, a jedini domaćin koji je slavio bio je New York. Knicksi su uz doprinos Bojana Bogdanovića svladali Detroit Pistonse...

Veliku pobjedu upisao je Miami Heat koji je nastupio značajno oslabljen u gostima kod Sacramento Kingsa, ali je svejedno slavio i to dosta glatko sa 121:110. Presudila je treća četvrtina, nju je Miami dobio s 36:19 i odvojio se na 20 poena viška te je mirno priveo utakmicu kraju.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bam Adebayo upisao je 28 poena uz deset skokova i sedam asistencija dok je Jaime Jaquez dodao 26 poena i pet skokova. Kod poraženih Keegan Murray ubacio je 28 poena, De'Aaron Fox 27, a novi triple-double upisao je Domantas Sabonis s 14 poena, 14 skokova i deset asistencija.

U gostima su uspješni bili i Toronto Raptorsi koji su svladali Indiana Pacerse sa 130:122. Raptorsi su iskoristili lošiji dan domaćeg motora Tyresea Haliburtona te su upisali i treću pobjedu nakon All-Star pauze.

Predvodio ih je četvrtim ovosezonskim triple-double učinkom Scottie Barnes (21 poen, 12 skokova, 12 asistencija) dok je RJ Barrett dodao 24 poena i pet asistencija. Kod poraženih Bennedict Mathurin ubacio je 34 poena uz devet skokova, a Pascal Siakam svojim bivšim suigračima ubacio je 27 poena uz devet skokova.

Bojan Bogdanović prvi put je igrao protiv Pistonsa nakon što ih je napustio i preselio u New York Knickse. Odigrao je solidnu utakmicu, minute je dobio s klupe, a u 22 minute na parketu upisao je 13 poena (2/3 za dva, 3/8 za tri) uz šest uhvaćenih skokova.

Pobjedu Knicksima u posljednjim sekundama donio je Josh Hart koji je odigrao dobru utakmicu začinjenu s 23 poena i osam skokova. Jalen Brunson ubacio je 35 poena uz 12 asistencija, a Donte DiVincenzo 21 poen. Kod Pistonsa Cade Cunningham ubacio je 32 poena uz osam asistencija, a po 14 poena dodali su Jaden Ivey i Quentin Grimes.

Vrlo uvjerljivu pobjedu u gostima je upisao Brooklyn koji je nadigrao i visoko svladao Memphis sa 111:86. Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu gdje su Netsi imali vodstvo 66:40.

Dennis Schröder ih je predvodio s 18 poena i pet asistencija, a Cam Thomas dodao je 14 poena. Kod poraženih Lamar Stevens ubacio je 17 poena uz šest skokova, a Jaren Jackson 15 poena.

NBA:
Sacramento Kings - Miami Heat 110:121
Indiana Pacers - Toronto Raptors 122:130
New York Knicks - Detroit Pistons 113:111
Memphis Grizzlies - Brooklyn Nets 86:111

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!