Nogomet

Jovićevićev Al Raed iznenadio u gostima Ronaldov i Brozovićev Al Nassr

Branimir Korać • četvrtak, 07.03.2024.
Jovićevićev Al Raed iznenadio u gostima Ronaldov i Brozovićev Al Nassr
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iznenađenje u 23. kolu saudijske Premier lige. Igor Jovićević doveo je u goste kod Al Nassra svoj Al Raed i neočekivano slavio s 3:1...

Al Nassr je zaradio dva teška udarca u borbi za naslov prvaka Saudijske Arabije. Nakon što je u prošlom kolu remizirao protiv posljednjeplasiranog Al Hazema (4:4), danas je poražen kod kuće od Al Raeda s 3:1 kojem ova tri boda jako puno znače u borbi za ostanak u ligi.

Igraj na utakmice saudijskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jovićević je napravio sve kako treba, postavio je igru onako kako može najviše naštetiti Al Nassru i prijetio iz kontranapada s kojima su domaćini imali velikih problema.

Osjetio se i izostanak odličnog Andersona Talisce, uz Ronalda najboljeg strijelca momčadi, imao je Al Nassr prilika, ali realizacija nije bila dobra.

Prvi udarac Al Raed zadao je u 18. minuti kada je Karim El Berkaoui pogodio za vodstvo, no uspio je domaćin izjednačiti niti deset minuta kasnije preko Aymana Yahye.

U drugom dijelu očekivalo se da će Al Nassr krenuti snažno i odmah po preokret, međutim već u prvoj minuti nastavka Mohammed Fouzair vraća prednost na stranu Al Radea.

U igri Al Nassra osjetila se nervoza, nije bilo mirnoće, a kada je u 87. minuti Amir Sayoud pogodio za 3:1 Jovićević i njegovi igrači mogli su pripremati slavlje.

Nervozni domaćin nije uspio vratiti neizvjesnost u završnici susreta i morao se pomiriti s porazom.

Marcelo Brozović odradio je cijelu utakmicu. Al Nassr za liderom Al Hilalom zaostaje devet bodova i ima utakmicu više. Situacija bi bila posve drugačija da je Al Nassr upisao ove dvije pobjede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!