Nogomet

Jakirović: 'Željeli smo pozitivan rezultat, a znamo da nas u Solunu očekuje vruća atmosfera'

Branimir Korać, HINA • četvrtak, 07.03.2024.
Jakirović: 'Željeli smo pozitivan rezultat, a znamo da nas u Solunu očekuje vruća atmosfera'
Foto: Damir Senčar/HINA

Sergej Jakirović imao je punop razloga za zadovoljstvo. Dinamo je odigrao vrlo kvalitetnu utakmicu i svladao je PAOK s 2:0...

Željeli smo pozitivan rezultat, no znamo da još ništa nije gotovo, kazao je Dinamov trener Sergej Jakirović nakon 2:0 pobjede protiv PAOK-a u prvom susretu osmine finala Konferencijske lige.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Želim čestitati dečkima, bili smo koncentrirani, agresivni u duelima, dobro smo izlazili nakon osvojene lopte. Zabili smo dva lijepa gola, a možda smo mogli još koji," kazao je Dinamov strateg nakon utakmice.

Strateg hrvatskog prvaka je dodao kako su njegovi igrači "stalno pod nekim upitnicima" i kako mu je baš drago zbog ove pobjede.

"Nikoga nije lako pobijediti, ovi dečki su stalno pod nekim upitnicima, baš mi je drago zbog ove pobjede."

Svjestan je kako još ništa nije gotovo, a "Modre" u uzvratu očekuje užarena atmosfera na stadionu Toumba.

"Ovo je nogomet, svaka utakmica nosi svoju priču. Još ništa nije gotovo, željeli smo pozitivan rezultat, a znamo da nas u Solunu očekuje vruća atmosfera."

Osvrnuo se i na odličnu predstavu 20-godišnjeg veznjaka Petra Sučića.

"Debitirao je kod mene u Zrinjskom, tako da ga jako dobro znam. Dolaskom u Dinamo samo je napredovao. On je krasan momak, odličnih radnih navika."

Prokomentirao je i igru Darija Špikića.

"Zadovoljan sam kako je odigrao, ispunio je sve svoje zadatke. Jedino mi je žao što u nekim situacijama jedan na jedan nije odlučniji i drskiji."

Na kraju čestitao je i na nastupu dvostrukom strijelcu Bruni Petkoviću.

"Nakon Osijeka njega se podcjenjivalo, ne znam zašto je to tako. Zna se što on znači za Dinamo. On je poseban, specifičan, uvijek može u jednoj akciji pokazati više nego netko u cijeloj utakmici. Borio se kao lav, nije mu bilo lako, a nagrada su mu dva gola. Kada je on pravi, kada je Baturina pravi, onda je naša momčad napadački vrlo opasna," kazao je na kraju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!