Nogomet

Dinamov junak: 'Momčadski uspjeh mi je na prvom mjestu'

Petar Jenjić • petak, 08.03.2024.
Dinamov junak: 'Momčadski uspjeh mi je na prvom mjestu'
Foto: Dario Grzelj/HINA

Dinamovi nogometaši prokomentirali su pobjedu protiv PAOK-a. Svi se slažu da je pred njima još teških 90 minuta u gostima, a junak Bruno Petković istaknuo je da on s jednim golom više ili manje neće biti ništa bolji niti lošiji nogometaš...

Dinamo je došao do lijepe 2:0 prednosti protiv PAOK-a u osmini finala Konferencijske lige. Dario Špikić rekao je nakon utakmice da su od početka kontrolirali utakmicu.

Igraj na Varaždin - Istra 1961 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bila je to stvarno prekrasna večer koju smo okrunili pobjedom. Lijepa je ovo prednost, od početka smo kontrolirali utakmicu. Pogreška nas je malo pogurala kada je Petković postigao pogodak, ali sve u svemu, odigrali smo odlično protiv dobre ekipe i zadovoljni smo pobjedom."

Stefan Ristovski svjestan je da je pred njima teških 90 minuta uzvrata.

"Taktički smo odigrali jako dobru utakmicu, ali treba tako nastaviti. Imamo još jedn, bit će nam jako teško. PAOK je tehnički odlično potkovana momčad i moramo odigrati još ovakvih 90 minuta. Kad su u pitanju ovakve utakmice, svaka grečka puno znači, ali nije još gotovo."

Junak utakmice bio je Bruno Petković.

"To mi je posao, moram to raditi još češće, moram raditi kako bih pomogao momčadi dubinom i prostorom. Drago mi je što sam ih zabio, ali najvažnija je pobjeda ekipe. Momčadski uspjeh mi je na prvom mjestu i jedan, dva gola više ili manje neće definirati jesam bolji ili lošiji nogometaš. PAOK je dobra momčad, stavila nas je u nezgodnu poziciju i u prvom i u drugom poluvremenu, imamo još 90 minuta koje treba odigrati muški. Vjerujem u prolazak dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!