Nogomet

Inter u uzvratu protiv Atletica ne može računati na Carlosa Augusta i Arnautovića

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 11.03.2024.
Inter u uzvratu protiv Atletica ne može računati na Carlosa Augusta i Arnautovića
Foto: EPA

Inter u srijedu gostuje u Madridu gdje će protiv Atletica čuvati prednost od 1:0 iz prvog susreta osmine finala Lige prvaka. U tom susretu neće moći računati na Carlosa Augusta i Marka Arnautovića...

Milanski Inter je službeno potvrdio kako će uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka u Madridu protiv Atletica morati odigrati bez Carlosa Augusta i Marka Arnautovića.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Brazilski obrambeni igrač i napadač austrijske reprezentacije doživjeli su ozljede mišića te bi se Brazilac mogao na terene vratiti u prvom idućem prvenstvenom dvoboju, na domaćem terenu protiv Napolija, dok Arnautovica možda čeka i mjesec dana stanke.

Inter je u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka svladao Atletico pred svojim navijačima 1:0, a uzvrat se u Madridu igra u srijedu.

Uz to, Inter je na sigurnom putu osvajanja naslova prvaka Serie A jer ima čak 16 bodova više od drugoplasiranog gradskog rivala Milana. Inter je kroz cijelu sezonu u odličnoj formi, a posebno u posljednje vrijeme te iza sebe ima niz od čak 13 pobjeda u svim natjecanjima gdje nastupa.

FOTO: EPA/FABRIZIO CARABELLI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!