Tenis

Mektić u paru s Koolhofom lakoćom do finala u Indian Wellsu

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 14.03.2024.
Mektić u paru s Koolhofom lakoćom do finala u Indian Wellsu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Do desetog finala na Masters turnirima u konkurenciji parova stigao je Nikola Mektić. Hrvatski tenisač je u paru s Wesleyjem Koolhofom slavio u polufinalu Indian Wellsa...

Hrvatski tenisač Nikola Mektić je s Nizozemcem Wesleyjem Koolhofom izborio plasman u finale parova na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu nakon što su u srijedu lako sa 6:1, 6:1 svladali sedme nositelje njemački par Kevina Krawietza i Tima Puetza.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Za ovu pobjedu i plasman u finale Mektiću i Koolhoofu bilo je potrebno 57 minuta i pet oduzetih servisa - dva u prvom i tri u drugom setu. Svoj servis Mektić i Kooolhof nisu ni jednom izgubili.

Za svoj četvrti zajednički naslov će se Mektić i Koolhof boriti protiv petih nositelja Argentinca Horacia Zeballosa i Španjolca Marcela Granollersa koji su izbacili talijansku kombinaciju Simonea Bolellija i Andrea Vavassorija.

Mektić u parovima ima 43 odigrana finala, od čega je 27 završio osvojenom titulom. Ovo će mu biti okruglo deseto finale Mastersa, a ima sedam svojenih naslova. Indian Wells osvojio je sa Zeballosom 2019. godine.

Indian Wells, polufinale:
Koolhof/Mektić - Krawietz/Puetz 6:1, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!