Nogomet

Antolić zabio svjetskim rekorderima i skoro prekinuo njihov čudesni niz

Branimir Korać • subota, 16.03.2024.
Antolić zabio svjetskim rekorderima i skoro prekinuo njihov čudesni niz
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

U saudijskom prvenstvu Slaven Bilić upisao je novi poraz, Igor Jovićević uzeo je bod, a Domagoj Antolić bio je strijelac protiv Al Hilala koji je došao do 29. uzastopne pobjede...

Slaven Bilić s Al Fatehom nikako ne pronalazi način kako izaći iz krize. U 2024. godini i dalje ne zna za pobjedu, a novi poraz stigao je protiv favoriziranog Al Ittihada koji je slavio s 4:2.

Salem Al Najdi rano je doveo Bilićevu momčad u vodstvo, međutim Hamdallah, Jota i Al Ghamdi rade preokret. Al Sharfa je smanjio na 2:3 da bi Hamdallah svojim drugim golom otklonio sve dvojbe oko pobjednika.

Serijom skromnih rezultata Al Fateh je pao na deveto mjesto na ljestvici, a Al Ittihad je trenutno četvrti.

Nakon velike pobjede protiv Al Nassra, Jovićević Al Raed upisao je remi protiv još jedne momčadi iz vrha, Al Taawona. Završilo je bez pogodaka 0:0.

Al Hilal je vlasnik rekordnog niza pobjeda u svim natjecanjima koji ja danas produžen. Damac je svladan s 2:1 iako je zamalo bio prekinut.

Poveo je u 79. minuti golom Salema Al Dawsarija, ali u 86. minuti Domagoj Antolić poravnava. Odmah nakon toga gosti su ostali s igračem manje, a Al Hilal je iskoristio brojčanu nadmoć i golom Michaela u 93. minuti otišao do pobjede 2:1. Minutu ranije iz igre je izašao Antolić.

Saudijsko prvenstvo, 24. kolo:
Al Fateh - Al Ittihad 2:4
Al Raed - Al Taawon 0:0
Al Hilal - Damac 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!