Nogomet

Težak sudar glavama srećom dobro prošao, igrač Brage pušten iz bolnice

Petar Jenjić • nedjelja, 17.03.2024.
Težak sudar glavama srećom dobro prošao, igrač Brage pušten iz bolnice
Foto: EPA

Igrač Brage Serdar Saatci teže je stradao u sudaru glavama na utakmici protiv Gil Vicentea. Iznesen je s terena, a klub je nekoliko sati kasnije objavio da je igrač otpušten iz bolnice...

Braga je jučer u utakmici 26. kola domaćeg prvenstva svladala Gil Vicente s 2:1, ali spomenuti dvoboj obilježio je jaki sudar glavama između Matheusa Magalhaesa i Serdara Saatcija u završnim minutama dvoboja.

Igraj na portugalsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Puno teže prošao je 21-godišnji turski branič koji je nakon sudara sa suparničkim igračem udario i glavom od travnjak. Iznesen je s travnjaka na nosilima i ovratnicima te hitno prevezen u bolnicu na daljnje pretrage.

Braga je završila utakmicu s deset igrača, ali sigurno je puno važnije bilo što će biti s igračem. Nekoliko sati kasnije, klub se oglasio na svojim društvenim mrežama da je njegov nogometaš dobro i da je već otpušten iz bolnice.

Braga je trenutno na 53 osvojena boda i čvrsto drži četvrto mjesto. Šest bodova iza je Vitoria Guimaraes, a pet bodova ispred Porto. Gil Vicente je na diobi osmog mjesta s 28 bodova.

FOTO: EPA/ESTELA SILVA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!