Vodeni sportovi

Pro Recco rutinski odradio posao u Splitu, Jadran bez šanse

Mihaela Bradovski • utorak, 19.03.2024.
Pro Recco rutinski odradio posao u Splitu, Jadran bez šanse
Foto: Mario Strmotić/HINA

Nakon poraza kod Novog Beograda, vaterpolisti splitskog Jadrana upisali su i drugi poraz u drugoj fazi natjecanja Lige prvaka. Pro Recco je očekivano bio prejak i lako je slavio s 13:10...

Iznenađenja na Poljudu ipak nije bilo. Pro Recco je i dalje neporažen ove sezone, u Splitu je slavio protiv Jadrana s 13:10, a pobjeda niti u jednom trenutku nije bila pod znakom pitanja.

Igraj na utakmice LEN Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sandro Sukno imao je na raspolaganju sve igrače i taj vaterpolski dream team lako se obračunao s oslabljenim Jadranom.

Jadran je trebao gotovo cijelu jednu četvrtinu za prvi pogodak, 40 sekundi prije kraja prve dionice Jerko Marinić Kragić smanjio je s igračem više na 2:1.

Međutim nakon toga Pro Recco veže tri gola i odlazi na visokih 5:1 te je već tu bilo jasno tko će do pobjede. U vaterpolu to nije nedostižan zaostatak, ali ne i protiv ekipe ovakve kvalitete.

U jednom trenutku Jadran je uspio smanjiti zaostataka na dva gola kada je Butić pogodio za 7:5, ali Ivović i Fondelli ponovno odvajaju goste i završavaju priču.

Završilo je 13:10 za Pro Recco koji tako bilježi i drugu pobjedu u drugom krugu natjecanja.

Najbolji kod Pro Recca bili su Aleksandar Ivović s četiri gola i Giacomo Canella s tri gola. Kod Jadrana Loren Fatović postigao je tri gola, a po dva su dodali Marinić Kragić i Butić.

Liga prvaka, drugo kolo:
Jadran - Pro Recco 10:13

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!