Nogomet

Prosinečki debitirao pobjedom na klupi Crne Gore, Srbija glatko poražena u Moskvi

Petar Jenjić • četvrtak, 21.03.2024.
Prosinečki debitirao pobjedom na klupi Crne Gore, Srbija glatko poražena u Moskvi
Foto: Daniel Kasap/HINA

Reprezentacija Crne Gore, prvi put pod vodstvom Roberta Prosinečkog, slavila je u prijateljskom dvoboju protiv Bjelorusije. S druge strane, Srbija je poražena na gostovanju kod Rusije...

Reprezentacija Srbije je u sklopu priprema za Europsko prvenstvo gostovala u Moskvi kod Rusije. Domaćin je odigrao bolju utakmicu i slavio s visokih 4:0.

Igraj na međunarodne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U 21. minuti Srbija je ostala i s igračem manje i s dosuđenim penalom za protivnika. Isključen je bio Milan Gajić, a siguran je iz penala bio Anton Mirančuk. Na 2:0 povisio je Maksim Osipenko deset minuta kasnije.

Do novog je pogotka Rusija stigla u 55. minuti, a ovoga puta poentirao je drugi Mirančuk, radi se o igraču Atalante Alekseju. Konačan je rezultat u sudačkoj nadoknadi postavio Ivan Sergejev.

Robert Prosinečki debitirao je na klupi Crne Gore pobjedom protiv Bjelorusije u prijateljskom dvoboju odigranom u turskoj Antalyji. Crnogorci su slavili s 2:0.

Crna Gora došla je do vodstva u 27. minuti, Stevan Jovetić izbacio je u šansu Adama Marušića koji trese mrežu i donosi svojoj reprezentaciji prednost. Do kraja poluvremena Crnogorci su podebljali na 2:0 pogotkom Nikole Krstovića.

Bjelorusija je mogla smanjiti zaostatak u 73. minuti, ali udarac Maksa Ebonga obranio je Milan Mijatović.

Prijateljske utakmice:
Cipar - Latvija 1:1
Crna Gora - Bjelorusija 2:0
Rusija - Srbija 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!