Nogomet

Milošević: 'Taktički smo odradili sve na sto posto, bolje od ovoga ne može'

Branimir Korać • petak, 22.03.2024.
Milošević: 'Taktički smo odradili sve na sto posto, bolje od ovoga ne može'
Foto: EPA

Bosna i Hercegovina do 85. minute imala je u rukama prolaz u finale play-offa za Europsko prvenstvo, ali nije izdržala, golovi u završnici skupo su je stajali...

Vrlo traumatičan poraz upisala je reprezentacija Bosne i Hercegovine u polufinalu doigravanja za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Imala je najtežeg protivnika u dodatnim kvalifikacijama, ali do primljenog gola sve je imala pod kontrolom.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvo je Jaremčuk u 85. minuti izjednačio, a onda je tri minute kasnije Dovbik zabio za preokret. Nakon gola Jaremčuka vratila se ona nesigurnost iz kvalifikacija, Ukrajina je to iskoristila i došla do pobjede.

"Ne mogu nikome ništa zamjeriti, igrali smo protiv stvarno ozbiljne reprezentacije. 85 minuta potpuno smo ih neutralizirali, ali nestalo je na kraju koncentraciju, krivica je samo na meni i stručnom stožeru. Do prvog gola Ukrajina nam nije kreirala niti polupriliku, igrači su taktički odradili sve na 100 posto, bolje od toga jednostavno ne može. Pokazali su da mogu igrati protiv protivnika kakvi su na Europskom prvenstvu, tamo bi imali takve, možda i slabije momčadi na drugoj strani", rekao je nakon susreta Savo Milošević.

Milošević ne brine za budućnost reprezentacije BiH.

"Imamo već sada dosta mladih igrača koji igraju, pokazalo se da imamo igrače s karakterom, niti u jednom trenutku nisu se uplašili. Sve su ispoštovali na visokoj razini i na ovoj bazi trebamo graditi budućnost. Dečki su pokazali da mogu i ne bojim se za budućnost."

FOTO: EPA/FEHIM DEMIR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!