Nogomet

Prosinečki upisao i drugu pobjedu, Srbija nije impresionirala na Cipru, novi poraz Albanije

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 25.03.2024.
Prosinečki upisao i drugu pobjedu, Srbija nije impresionirala na Cipru, novi poraz Albanije
Foto: EPA

U tri prijateljske utakmice koje su odigrane u ponedjeljak ishod je bio isti - 1:0. Pobjede su upisali Crna Gora, Srbija i Švedska...

Robert Prosinečki može biti itekako zadovoljan startom na klupi Crne Gore. U prve dvije utakmice koje je vodio kao novi izbornik, upisao je pobjede.

Igraj na prijateljske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Oba susreta Crna Gora je odradila u Antalyji, prvo je svladala Bjelorusiju s 2:0, a zatim, je danas bila bolja i od Sjeverne Makedonije s 1:0.

Odluka je pala u završnici prvog poluvremena kada je Stevan Jovetić bio strijelac nakon prekida, pokazat će se pobjedničkog gola.

U drugom poluvremenu Crna Gora je umrtvila Sjevernu Makedoniju i mirno privela utakmicu kraju. Nije to bila bajka od igre, ali Prosinečkog može radovati pobjeda.

U crnogorskom sastavu Marko Vukčević igrao je do 62. minute. Kod Sjeverne Makedonije Aleksandar Trajkovski odradio je cijelo drugo poluvrijeme, a Dimitar Mitrovski ušao je u 72. minuti.

Dragan Stojković najavljivao je puno bolju Srbiju nego što je to bio slučaj u dvoboju protiv Rusije u kojem je njegova reprezentacija poražena s 4:0.

Srbija je upisala pobjedu na Cipru s 1:0, ali nije to bila neka velika predstava. Pobjedu joj je donio Sergej Milinković-Savić ranim pogotkom.

Švedska je slavila 1:_0 protiv hrvatskog protivnika s Eura Albanije. Gustaf Nilsson zabio je drugu utakmicu zaredom, a u albanskom sastavu od 77. minute na terenu je bio i Arber Hoxha.

Prijateljske utakmice:
Cipar - Srbija 0:1
Crna Gora - Sjeverna Makedonija 1:0
Švedska - Albanija 1:0

FOTO: EPA/Jessica Gow

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!