Tenis

Dodig i Krajicek izborili polufinale Mastersa u Miamiju

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 27.03.2024.
Dodig i Krajicek izborili polufinale Mastersa u Miamiju
Foto: EPA

Do plasmana u polufinale Mastersa u Miamiju stigao je Ivan Dodig u paru s Austinom Krajicekom. U dva tie-breaka američko-hrvatska kombinacija slavila je protiv Edouarda Roger-Vasselina i Marcela Mela...

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner Amerikanac Austin Krajicek plasirali su se u polufinale parova na ATP Masters 1000 turniru u Miamiju.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dodig i Krajicek, inače drugi nositelji na Floridi, pobijedili su sa 7:6, 7:6 Brazilca Marcela Mela i Francuza Edouarda Roger-Vasselina.

Francusko-brazilska kombinacija prva je došla do breaka te je povela 3:2, ali odmah u sljedećem gemu Dodig i Krajicek su vratili izgubljeno nakon čega su oba para čvrsto držala svoje servise do tie-breaka. U njemu su Dodig i Krajicek dominirali, osvojili su uvodna četiri poena i osigurali 1-0 u setovima.

Cijeli drugi set je prošao bez breaka, ali su Dodig i Krajicek ponovno u ključnim trenucima tie-breaka bili bolji. Melo i Roger-Vasselin su vodili 4:3 i imali dva servisa, ali su Dodig i Krajicek nanizali četiri poena i time proslavili pobjedu u ovom dramatičnom ogledu.

U polufinalu će igrati protiv njemačke kombinacije Kevin Krawietz i Tim Puetz, koji su inače sedmi nositelji turnira. U drugom polufinalu igraju prvi nositelji Bopanna i Ebden protiv četvrtih nositelja Granollersa i Zeballosa.

Masters Miami, četvrtfinale:
Ivan Dodig/Austin Krajicek - Edouard Roger-Vasselin/Marcelo Melo 7:6 (1), 7:6 (4)

FOTO: EPA/Alessandro Di Marco

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!