Tenis

Očekivana odluka: Murray otkazao nastupe u Monte Carlu i Münchenu

HINA, Petar Jenjić • petak, 29.03.2024.
Očekivana odluka: Murray otkazao nastupe u Monte Carlu i Münchenu
Foto: EPA

Andy Murray neće nastupiti na predstojećim turnirima u Monte Carlu i Münchenu. Škot se ozlijedio u meču protiv Tomaša Machača na Mastersu u Miamiju i uz konzultacije sa svojim timom odlučio preskočiti spomenuta natjecanja...

Škotski tenisač Andy Murray propustit će turnir Monte Carlo Masters i München Open sljedeći mjesec jer se oporavlja od teške ozljede gležnja koju je zadobio na Miami Openu, objavio je u petak njegov tim.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Murray je okrenuo gležanj u odlučujućem setu meča protiv Čeha Tomaša Machača koji je na kraju slavio s 5:7, 7:5, 7:6 i tada je rekao da će izbivati ??"dulje vrijeme".

"Nakon konzultacija sa svojim timom i medicinskim stručnjacima, Andy Murray je donio odluku da propusti Monte Carlo Masters i München", stoji u priopćenju njegovog tima.

"U ovoj fazi još uvijek nije jasno koliko dugo će Andy biti izvan terena i on nastavlja razmatrati opcije sa svojim liječničkim timom. Očito je da su ovo razočaravajuće vijesti za Andyja i on je ponovio svoju želju da se vrati na teren što je prije moguće."

Bivši svjetski broj jedan i trostruki Grand Slam pobjednik, 36-godišnji Murray, koji se vratio nakon operacije zamjene kuka 2019., ranije je rekao da ne planira "dugo igrati ovo ljeto", ali se nada da će nastupiti na svojim drugim Olimpijskim igrama.

FOTO: EPA/Juanjo Martin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!