Nogomet

Halilović presudio Željezničaru na Grbavici, Hrvati zabijali za pobjedu u Sloveniji i na Cipru

Branimir Korać • subota, 30.03.2024.
Halilović presudio Željezničaru na Grbavici, Hrvati zabijali za pobjedu u Sloveniji i na Cipru
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dobri nastupi hrvatskih nogometaša diljem Europe, a njih trojica u petak su izravno svojim golovima osigurali važne pobjede za svoje momčadi...

Željezničar proživljava teške dane, nalazi se u vrlo nezavidnoj situaciji na pretposljednjem mjestu i najneefikasnija je momčad lige. Novi poraz stigao je u petak kada je na Grbavici poražen od Veleža s 1:0, a pobjedu Veležu donio je Dino Halilović pogotkom početkom drugog poluvremena.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U sastavu Deana Klafurića cijelu utakmicu odradio je Ante Oreč, Halilović je ušao u 20. minuti umjesto ozlijeđenog Ede Vehabovića, a Mihael Mlinarić igrao je od 83. minute umjesto Alvesa Lucija. Kod Željezničara Josip Mijić odigrao je cijelu utakmicu.

Othellos hvata posljednji vlak u borbi za ostanak u najvišem razredu ciparskog nogometa. Upisao je pobjedu u gostima kod Doxe 1:0 te mu sada Karmiotissa koja je u sigurnoj zoni bježi pet bodova. Pobjedu Othellosu donio je ranim pogotkom Marijan Šuto.

Šuto je igrao do 74. minute kada ga je zamijenio Hadjipachalis.

Rogaška je u sjajnoj formi i serija odličnih rezultata katapultirala ju je s dna ljestvice na osmu poziciju. U 28. kolu slavila je 2:0 protiv Rogaške, a dvostruki strijelac bio je Patrik Mijić.

Mijić je igrao cijelu utakmicu, a Di Mateo Lovrić do sudačke nadoknade kada ga je zamijenio David Sim. Kod Brava cijelu utakmicu odradili su Matija Orbanić i Jakov Gurlica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!