Nogomet

Pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ćemo možda saznati prije nego prvaka

Mario Borko • petak, 05.04.2024.
Pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ćemo možda saznati prije nego prvaka
Foto: Daniel Kasap/HINA

HNS objavio je službene datume kada će se igrati finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Prva utakmica igra se 15. svibnja. kao što je bilo i predviđeno, a uzvratna će se, umjesto 30., igrati 22. svibnja...

Jedna od uzbudljivijih sezona SuperSport HNL-a bliži se svome kraju. Uz to saznali smo i finaliste SuperSport Hrvatskog kupa, a HNS je objavio službene datume odigravanja. Zanimljivo, ove godine ćemo pobjednika kupa potencijalno saznati prije nego osvajača prvenstva.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U finalu se sastaju Dinamo i Rijeka, a od ove sezone, nakon deset godina, vraćeno je da se finale igra na dvije utakmice. 2014. u posljednjem finalu igranom u takvom formatu također su se sastali Zagrepčani i Riječani, a i tada je u prvoj utakmici domaćin bio modri sastav. Rijeka je slavila u oba susreta i osvojila prvi trofej u Miškovićevoj eri.

Prva utakmica ovogodišnjeg finala igrat će se 15. svibnja na Maksimiru, a uzvrat tjedan dana kasnije 22. svibnja na Rujevici. Prvotno se uzvrat trebao igrati 30. svibnja, ali su iz HNS-a odlučili da ćemo pobjednika kupa saznati prije kraja prvenstva, koje završava posljednjeg vikenda u svibnju.

Točna satnica odigravanja bit će poznata nakon dogovora s nositeljem TV prava.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!