Nogomet

Gračan: 'Vrlo zahtjevna utakmica, znali smo da je ova grupa jaka'

hns.family, Petar Jenjić • petak, 05.04.2024.
Gračan: 'Vrlo zahtjevna utakmica, znali smo da je ova grupa jaka'
Foto: Admir Buljubašić/HINA

Izbornik hrvatske ženske nogometne reprezentacije Nenad Gračan i reprezentativka Tea Krznarić prokomentirali su poraz na gostovanju kod Walesa...

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija izgubila je 4:0 na gostovanju kod Walesa u Wrexhamu gdje je započela svoj nastup u skupini B4 kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se održati u Švicarskoj od 2. do 27. srpnja 2025.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dvoboj je prokomentirao izbornik Nenad Gračan:

"Vrlo zahtjevna utakmica, znali smo da je ova grupa jaka. Vidjeli smo i Wales koji je praktički u A grupi i, što je najvažnije od svega, ako shvatimo kako smo izgubili, to može biti i uspjeh. Ono što je mene, neću reći razočaralo, je da smo dobili tri gola u drugom poluvremenu u pet minuta i nismo mogli više reagirati."

Slijedi utakmica protiv Ukrajine u utorak 9. travnja. Susret se igra u Zaprešiću na stadionu Ivan Laljak Ivić u 16:00 sati.

"Nadam se da će utakmica protiv Ukrajine biti bolja i da su igračice svjesne toga. Pokušat ćemo napraviti najbolje što možemo, iako je natjecanje vrlo zahtjevno."

Utakmicu je prokomentirala i reprezentativka Tea Krznarić.

"Za mene ovo nije realan rezultat, vidjeli smo drugo poluvrijeme da se može igrati. Prvo poluvrijeme smo malo popustile, ali drugo poluvrijeme smo bile bolje. Za mene smo izgubile 2:0. erujem u svoje cure i stožer te sam sigurna da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu protiv Ukrajine i dati sve od sebe i da nas dočeka puno navijača na toj utakmici u Hrvatskoj."

Autor: HNS.family

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!