Nogomet

Široki ispustio pobjedu, Zrinjski glatko slavio

Petar Jenjić • ponedjeljak, 08.04.2024.
Široki ispustio pobjedu, Zrinjski glatko slavio
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Odigrane su dvije utakmice 25. kola BiH Premijer lige. Široki je ispustio dva gola prednosti i remizirao s GOŠK Gabelom, dok je Zrinjski rutinski slavio protiv Zvijezde 09...

Široki Brijeg nastavlja s toplo-hladnom formom u domaćem prvenstvu. Danas je na domaćem terenu imao vodstvo od 2:0 protiv GOŠK Gabele, ali utakmica je ipak završila podjelom bodova.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaćin je poveo u 17. minuti preko Marijana Ćavara, da bi u 51. na 2:0 povećao prednost Cyrille Kpan. Sedam minuta kasnije Filip Mihaljević smanjio je zaostatak svoje momčadi, a Dino Skorup iz penala donio bod u 68.

Široki je trenutno na sedmom mjestu s 32 osvojena boda, dok je GOŠK deseti s 25 bodova, jednim iznad zone ispadanja. Iza njega još su Tuzla City i Zvijezda 09.

Drugoplasirani Zrinjski upisao je 4:0 pobjedu na domaćem terenu protiv posljednje Zvijezde 09. Tako je stigao na sedam bodova zaostatka za vodećim Borcem iz Banja Luke.

Već nakon prvog poluvremena domaćin je imao tri pogotka prednosti. U prvih 15 minuta dva puta je poentirao Mario Ćuže, dok je treći gol u 35. minuti postigao Nemanja Bilbija.

Bilbija je ujedno i postavio konačan rezultat 14 minuta prije kraja susreta za rutinsku pobjedu još uvijek aktualnog prvaka BiH.

Premijer liga BiH, 25. kolo:
Široki Brijeg - GOŠK Gabela 2:2
Zrinjski - Zvijezda 09 4:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!