Nogomet

Divković i Radošević igrali u remiju Brondbyja

Petar Jenjić • ponedjeljak, 08.04.2024.
Divković i Radošević igrali u remiju Brondbyja
Foto: EPA

Marko Divković i Josip Radošević igrali su za Brondby u susretu 24. kola Lige za prvaka danskog prvenstva. Susret protiv Silkeborga završio je 1:1...

Nakon odrađena 22 kola, dansko prvenstvo podijeljeno je na Ligu za prvaka i Ligu za ostanak. Danas je u susretu 24. kola, u Ligi za prvaka, Brondby ugostio Silkeborg, posljednju od šest ekipa u toj skupini.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Brondby je uoči ovog susreta bio drugi s 50 bodova, jednim iza Midtjyllanda, a Silkeborg zadnji s 22 osvojena boda manje. Pobjeda se očekivala, ali do nje nije došao, završilo je 1:1.

Domaćin je poveo u 55. minuti, zabio je Ohi Omoijuanfo, ali bod gostima donio je Oliver Sonne deset minuta prije kraja susreta. Rezultat se do kraja više nije promijenio.

U dresu Brondbyja u početnoj je postavi krenuo Marko Divković koji je zamijenjen u 73. minuti, dok je Josip Radošević ušao u igru u 60. minuti.

Brondby i Midtjylland sada su na diobi prvog mjesta s 51 bodom, treći Kopenhagen ima šest bodova manje, Nordsjaelland je četvrti s 43, Aarhus peti s 37 i Silkeborg zadnji s 29 bodova.

Superliga, 24. kolo:
Brondby - Silkeborg 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!