Košarka

Bucksi se lako obračunali s Pacersima, Thunder sačuvao pobjedu

Petar Jenjić • ponedjeljak, 22.04.2024.
Bucksi se lako obračunali s Pacersima, Thunder sačuvao pobjedu
Foto: EPA

Sinoć su odigrane još dvije utakmice u NBA doigravanju. Na Istoku su Milwaukee Bucksi lako slavili protiv Indiana Pacersa, dok je Oklahoma City Thunder tijesno svladala New Orleans Pelicanse...

Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 109:94 (1-0)

Mnogi su se pitali kako će Milwaukee Bucksi krenuti u doigravanje bez Giannisa Antetokounmpa protiv Indiana Pacersa, ekipe koja ih je svladala u četiri od pet utakmica ove sezone. Odgovor je - i više nego dobro. Bucksi su na domaćem terenu slavili sa 109:94 i poveli s 1-0 u seriji.

Igraj na NBA doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon prvog poluvremena Milwaukee je imao prednost od 27 razlike (69:42), a svih svojih 35 poena ubacio je Damian Lillard. Smanjili su Pacersi u nastavku i na 12 koševa zaostatka, ali više od toga ipak nije išlo. Više će sreće morati potražiti u sljedećoj utakmici.

Lillard je uz poene dodao i šest skokova, dok je Khris Middleton ubacio 23 poena i skupio deset skokova, a Bobby Portis 15 koševa i 11 skokova.

Najbolji je kod Pacersa bio Pascal Siakam s 36 koševa i 13 skokova, Myles Turner dodao je 17 poena i osam skokova.

Oklahoma City Thunder - NO Pelicans 94:92 (1-0)

Puno dramatičnije bilo je u Oklahomi gdje je Thunder bio domaćin New Orleans Pelicansima. Najbolja momčad Zapada namučila se protiv osmog nositelja, ali ipak je uspjela slaviti rezultatom 94:92.

Nijedna ekipa se tijekom susreta nije uspijevala odvojiti na veću razliku, a Thunder je zaostatak od 88:90 pretvorio u prednost 93:90. Smanjio je C.J. McCollum zaostatak, a u zadnjim sekundama imao i tricu za pobjedu, no nije je uspio pogoditi.

Najbolji je kod pobjedničke ekipe bio Josh Giddey s 28 koševa i šest skokova, Jalen Williams dodao je 19 poena i sedam skokova, a Chet Holmgren 15 koševa, 11 skokova i pet blokada.

Trey Murphy III predvodio je momčad s 21 poenom, McCollum je dodao 20 koševa i šest asistencija.

FOTO: EPA/ALLISON DINNER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!