Nogomet

Prvi vratar Real Madrida pod upitnikom za finale Lige prvaka

HINA, Petar Jenjić • petak, 31.05.2024.
Prvi vratar Real Madrida pod upitnikom za finale Lige prvaka
Foto: EPA

Vratar Real Madrida Andrij Lunin upitan je za finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. Ukrajinac ima problema s gripom, ali je predviđeno da se tijekom subote priključi momčadi...

Ukrajinac Andrij Lunin, ove sezone prvi vratar madridskog Reala, upitan je za subotnju finalnu utakmicu nogometne Lige prvaka, na Wembleyju je španjolskom prvaku suparnik dortmundska Borussija.

Igraj na Borussia (D) - Real Madrid na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Tužan sam jer se ne mogu pripremiti za finalnu utakmicu Lige prvaka. Bolestan sam, imam gripu", izjavio je 25-godišnji Ukrajinac.

On je na vrlo dobar način zamijenio belgijskog golmana Thibauta Courtoisa, kojeg zbog ozljede nije bilo cijele sezone. U međuvremenu se Courtois opravio, ali se trener Carlo Ancelotti i dalje boji dati mu potpuno povjerenje.

Lunin, pa tako ni madridski Real, nisu službeno naveli kako će biti u ogledu protiv Borussije bez ukrajinskog vratara. Real Madrid je otputovao u London na finalni ogled dok je Lunin ostao u Madridu, ali je predviđeno da se tijekom subote priključi momčadi.

U subotu od 21 sat Real će na Wembleyju loviti svoj 15. naslov pobjednika Lige prvaka, nekadašnjeg Kupa prvaka, dok je Borussia Dortmund u svojoj povijesti jednom slavila u elitnom natjecanju. Dogodilo se to 1997. godine kada je u finalu pobijedila Juventus s 3:1.

FOTO: EPA/FILIP SINGER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Kdor ne skače, ni Sloven'c

    Piše: Petar Jenjić

    Kdor ne skače, ni Sloven'c

    Iza nas je još jedan dan na Europskom prvenstvu u kojima su završile još dvije skupine. Priča dana definitivno je Slovenija koja je prvi...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!