Nogomet

Modrić dočekan tortom pa poručio: 'Moramo biti kao obitelj, kao što smo bili i do sada'

Mihaela Bradovski, hns.family • utorak, 04.06.2024.
Modrić dočekan tortom pa poručio: 'Moramo biti kao obitelj, kao što smo bili i do sada'
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija je kompletirana, posljednji joj se priključio Luka Modrić koji je u subotu osvojio šesti put trofej pobjednika Lige prvaka...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić priključio se momčadi na riječkim pripremama nakon osvojenog šestog naslova prvaka Europe s Real Madridom, čime je postao najtrofejniji igrač “kraljevskog kluba” u njegovoj 122 godine dugoj povijesti.

Igraj na utakmice Eura 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prije negoli je red došao na suigrače, Luku je u predvorju hotela dočekao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić. Na zajedničkom ručku priređena mu je dobrodošlica uz neizostavnu tortu, ukrašenu motivima Lige prvaka.

"U ime predsjednika, izbornika i svih nas ovdje prisutnih, ali i cijele hrvatske nogometne obitelji izražavam ti moje duboko poštovanje i čestitam na još jednom veličanstvenom uspjehu. Svi mi smo jako ponosni što si naš", rekla je u uvodu team menadžerica Iva Olivari i prepustila riječ Luki Modriću:

"Hvala svima na čestitkama, ali i ja svima čestitam na fenomenalnim sezonama, ali to je sad iza nas. Treba gledati na ono što nas čeka, a to je Europsko prvenstvo. Moramo pokazati zajedništvo što nas je uvijek krasilo, pogotovo na velikim natjecanjima. Moramo biti kao obitelj, kao što smo bili i do sada, dati maksimum, vjerovati jer imamo kvalitetu, a u tom slučaju možemo napraviti velike stvari", istaknuo je Modrić, a prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!