Automoto

David Coulthard jurit će u bolidu Red Bulla ulicama Sarajeva

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.06.2024.
David Coulthard jurit će u bolidu Red Bulla ulicama Sarajeva

"Red Bull Showrun Sarajevo je naš poklon građanima Sarajeva, Bosne i Hercegovine i svim ljubiteljima automobilizma. Pozivamo sve da nam se pridruže, ulaz je slobodan, a mi koristeći sve naše resurse, obećavamo spektakl kojeg će se svi prisutni sigurno sjećati do kraja života", istaknuo je predstavnik Red Bull Racing tima, Oscar Cooper, na današnjoj konferenciji za medije kojom je najavljeno održavanje Red Bull Showrun Sarajevo.

U nedjelju 9. lipnja, Red Bull Showrun Sarajevo će transformirati ulice Sarajeva u jedinstvenu pozornicu za automobilistički spektakl, a za volanom legendarnog Red Bull Racing Formula 1 bolid bit će slavni britanski vozač David Coulthard. Prateći program će obuhvatiti glazbene nastupe, kao i nastupe poznatog njemačkog dvojca Red Bull Driftbrothers i majstora stunt vožnje na motoru Arasa Gibieza.

Igraj na Formulu 1 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovo nije utrka. Ovo je automobilistički performans s kojim, u kontroliranim uvjetima, s iskusnim profesionalcima iza volana želimo demonstrirati snagu i preciznost, donoseći pritom magiju adrenalinskog spektakla publici", dodao je Oscar Cooper.

Šampionski bolid jurit će na trasi od Marijinog Dvora do Mašinske škole i nazad pored Zemaljskog muzeja BiH. Očekuje se da će događaju prisustvovati više desetina tisuća ljudi. Glavni dio programa počet će u 14:00 sati, a za one koji 9. lipnja ne budu u prilici boraviti u Sarajevu, osiguran je TV prijenos na Sport Klubu.

Današnju konferenciju za medije moderirao je poznati F1 komentator, Srđan Erceg koji je podsjetio da će ulaz biti otvoren u 11:00 sati, te da je ulaz za sve goste osiguran na 11 lokacija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoFormula 1
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!