Nogomet

Tudor: 'Rezultate koje Hrvatska ima od 2018. nemoguće je ponoviti za ovako malu naciju'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.06.2024.
Tudor: 'Rezultate koje Hrvatska ima od 2018. nemoguće je ponoviti za ovako malu naciju'
Foto: EPA

Igor Tudor igrao je i radio u Italiji i jako dobro poznaje i talijanski nogomet i talijansku reprezentaciju. Tudor vjeruje kako Hrvatska može slaviti u večerašnjem dvoboju...

Italija u prva dva kola nije impresionirala, ali izvukla ju je pobjeda protiv Albanije i tu je u prednosti nad Hrvatskom.

Igraj na Hrvatska - Italija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Italija je ostavila dva potpuno različita dojma. U prvom kolu protiv Albanije bila je solidna i zasluženo je slavila, ali u drugom kolu protiv Španjolske nije to bio nastup na razini Italije", kaže Igor Tudor.

Vrlo ga je razočarao nastup Italije protiv Španjolske.

"Bilo mi je to iznenađenje, Španjolska je vrlo jaka, ali od Italije smo svi očekivali puno više. Neću ulaziti u taktičke razloge, ali uvjeren sam da stvarna razlika između te dvije reprezentacije nije tolika."

Što se tiče večerašnjeg dvoboja između Hrvatske i Italije, Tudor se nada pobjedi, posebno ako Italija bude na razini kao protiv Španjolske.

"Svi smo pomalo razočarani početkom Europskog prvenstva jer je u dva kola uhvaćen samo jedan bod. Ipak u svima nama i dalje postoji nada da možemo svladati Italiju i proći dalje, pogotovo ako Italija bude kao protiv Španjolske. Od 2018. godine ova reprezentacija ostvarila je rezultate koje je nemoguće ponoviti za naciju od četiri milijuna ljudi. Zato naši ljudi imaju zahvalnost i razumijevanje za te dečke." test

FOTO: EPA/FEDERICO PROIETTI

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!