Nogomet

Zvonarek na posudbi u Sturmu: 'Ne mogu zamisliti bolje mjesto za moj razvoj'

Mihaela Bradovski • petak, 05.07.2024.
Zvonarek na posudbi u Sturmu: 'Ne mogu zamisliti bolje mjesto za moj razvoj'

Lovro Zvonarek prošle sezone debitirao je u dresu prve momčadi Bayerna, a narednu sezonu provest će na posudbi. Mladi hrvatski reprezentativac nosit će dres Sturma...

Karijera Lovre Zvonareka dobro se razvija, nakon odličnih igara u mladoj momčadi Bayerna koju je predvodio kao kapetan u Ligi prvaka mladih, upisao je i prve minute u dresu prve momčadi. U pet utakmica postigao je jedan pogodak i donesena je odluka kako je odlazak na posudbu najbolje rješenje za njegov razvoj.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zvonarek će tako sljedeće sezone nositi dres Sturma iz Graza, austrijskog prvaka, kluba koji je završio sezonu ispred Salzburga i igrat će Ligu prvaka.

"Sturm je jedan od najboljih austrijskih klubova i igrat će u Ligi prvaka sljedeće sezone, ne mogu zamisliti bolje mjesto za moj razvoj. Razgovori s ljudima iz Sturma bili su jako dobri i jedva čekam prve utakmice", rekao je Zvonarek.

Zadovoljni su i u Sturmu, posebno sportski direktor Andreas Schicker koji je bio veliki zagovornik dolaska Zvonareka.

"Razgovori s Bayernom, posebno Christophom Freundom, bili su jako dobri i konstruktivni. Lovro Zvonarek je veliki talent i iako je vrlo mlad već je upisao prve nastupe za Bayern, no još uvijek je daleko od kraja svog razvoja. Tehnički je sjajan, vladao je veliki interes za njegovo dovođenje i presretni smo što je izabrao nas." test

FOTO: Sturm Graz

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!