Nogomet

Novi pogodak Muse za Dallas, ali Sporting Kansas City ipak do pobjede

Petar Jenjić • ponedjeljak, 08.07.2024.
Novi pogodak Muse za Dallas, ali Sporting Kansas City ipak do pobjede
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Dallas je sinoć upisao novi poraz u MLS-u. Vratio se s dva gola zaostatka uz pomoć Petra Muse, ali na koncu je ipak izgubio...

Treći poraz u zadnje četiri utakmice upisao je Dallas FC koji je izgubio u gostima kod Sporting Kansas Cityja. Njemu je to bila druga pobjeda u tri utakmice.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U razmaku od 11. do 23. minute Sporting je postigao dva pogotka, a oba zahvaljujući Williamu Agadi koji je mrežu tresao glavom nakon ubačaja Mema Rodrigueza odnosno Alenisa Vargasa.

Nakon nešto manje od pola sata igre gosti su spretno i sretno smanjili autogolom Tima Melije. U 57. minuti u igru je ušao Petar Musa, a osam minuta kasnije poravnao je rezultat. Dobra kombinacija njegove momčadi, proigrao ga je Logan Farrington, a hrvatski napadač iz blizine skrenuo u mrežu.

Musi je ovo bila 21. utakmica za Dallas i 11. postignuti pogodak. Uz to ima i dvije asistencije. Međutim, to nije pomoglo njegovoj momčadi doći do pobjede jer je Kansas pogotkom Rodrigueza iz 82. minute došao do sva tri boda.

Dallas nakon 22 odigrane utakmice ima 23 boda, dok je Sporting na tri boda manje. Obje ekipe trenutno su van doigravanja u Zapadnoj konferenciji.

Dario Župarić igrao je do 63. minute za Portland Timberse koji su slavili protiv Nasvhillea s 4:1. test

MLS:
Sporting Kansas City - Dallas FC 3:2
Portland Timbers - Nasvhille SC 4:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!