Nogomet

Sada je i službeno: Dion Drena Beljo stigao je na posudbu u Rapid

Mihaela Bradovski • utorak, 09.07.2024.
Sada je i službeno: Dion Drena Beljo stigao je na posudbu u Rapid
Foto: Damir Senčar/HINA

Odlazak Diona Drene Belje u Rapid na posudbu bio je izvjestan već neko vrijeme, čekala se samo službena potvrda. Ona je stigla danas, Beljo je stavio potpis na ugovor i tako i službeno preselio u Beč...

Nakon što se u drugom dijelu prošle sezone u Augsburgu baš i nije naigrao, Dion Drena Beljo odlučio je otići na posudbu kako bi izbjegao takav scenarij i u sljedećoj sezoni.

Igraj na austrijsku Bundesligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na posudbu su ga željeli i Dinamo i Hajduk, Dinamo je otpao jer nije mogao garantirati Belji minutažu s obzirom na status Brune Petkovića, a Hajduk nije bio dovoljno konkretan.

U konačnici Beljo je odlučio prihvatiti ponudu Rapida u kojem bi trebao imati više prostora i više minuta na raspolaganju što mu je nakon skromne prošle sezone jako bitno za razvoj.

"Jako smo željeli Belju u svojim redovima jer njegov profil savršeno odgovara našim potrebama. Još uvijek je mlad, ali istovremeno i iskusan nakon što je odradio sezonu i pol u najvišem njemačkom nogometnom razredu. Potpuno sam uvjeren da se može razviti u igrača koji nam garantira golove", istaknuo je sportski direktor Rapida Markus Katzer.

Beljo se već priključio momčadi na pripremama, a nosit će broj sedam. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!