Nogomet

Ženska reprezentacija priprema se za Wales: 'Svaka će dati sve od sebe'

hns.family, Petar Jenjić • četvrtak, 11.07.2024.
Ženska reprezentacija priprema se za Wales: 'Svaka će dati sve od sebe'
Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija u petak 12. srpnja u 20:15 u Karlovcu igra utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. protiv Walesa. Izbornik Nenad Gračan najavio je susret za koji tvrdi da će biti zahtjevan, no napominje kako se ekipa dobro pripremila...

Ženska nogometna reprezentacija u Karlovcu odrađuje pripreme za preostale dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. Prva utakmica slijedi u petak protiv Walesa koji igračice i izbornik dočekuju u pozitivnom ozračju.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Prije svega, zahvalio bih se NK Karlovac koji nam je omogućio da ovdje treniramo i da dočekamo reprezentaciju Walesa. Zahvaljujem i gradu i ljudima iz grada koji upravljaju ovim terenima jer uvjeti su jako dobri. Ono što treba reći za prvu utakmicu protiv Walesa, radi se o iznimnoj reprezentaciji koja je nastupala na europskim i svjetskim prvenstvima te ekipi koja ima odlične pojedinke. Bit će zahtjevna i teška utakmica. Nadam se da smo se dobro pripremili i da su cure svjesne situacije u kojoj se nalazimo. Pokušat ćemo napraviti sve da ostvarimo pozitivan rezultat i nakon toga da odemo u Skoplje gdje nas čeka utakmica protiv Ukrajine koja je možda i zahtjevnija od ove prve", rekao je izbornik Nenad Gračan.

"Već tjedan dana se pripremamo i naporno treniramo. Mislim da cure daju sve od sebe na treninzima. Pohvalila bih svaku suigračicu za njihovo zalaganje. Sad smo prve na tablici u grupi i mislim da imamo dosta dobre šanse s Walesom. Svaka će dati sve od sebe i potrudit ćemo se da dođu i ta tri boda kući budući da igramo u Karlovcu. Ako će biti velika podrška naših navijača, bit će jako dobra utakmica, tako da pozivam sve da dođu u petak na utakmicu i da nas podrže", poručila je Tea Vračević.

12. srpnja slijedi utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Karlovcu protiv Walesa, potom 16. srpnja u Skoplju protiv Ukrajine.

Hrvatska je trenutačno vodeća u skupini 4 Lige B, a s bodom manje slijedi ju Wales, potom Ukrajina s pet bodova, dok je Kosovo na zadnjem mjestu bez bodova. test

AUTOR: HNS.family

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!