Nogomet

Dion Drena Beljo debi u dresu Rapida uljepšao pogotkom

Mario Borko • subota, 13.07.2024.
Dion Drena Beljo debi u dresu Rapida uljepšao pogotkom
Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

Hrvatski napadač nedavno se pridružio najtrofejnijem austrijskom klubu, a u debiju protiv mađarskog Debrecena krenuo je od prve minute i odmah zabio gol...

Rapid Beč uskoro će krenuti s kvalifikacija za Europsku ligu, a u subotu je odigrao prijateljsku utakmicu protiv mađarskog Debrecena. Taj susret bio je zanimljiv i iz hrvatske perspektive s obzirom na to da je povremeni Vatreni upisao svoj neslužbeni debi.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dion Drena Beljo stigao je početkom tjedna na posudbu iz Augsburga, a nakon samo 13 minuta postigao prvi pogodak za Zeleno-bijele. Nova sedmica krenula je od prve minute, a to je dobar znak za novi početak u klubu.

Bivši igrač Osijeka predstavio se na najbolji mogući način. Rapid je u susretu koji se igrao 120 minuta pobijedio s 3:2. Debrecen je do kraja prvih 45 minuta postigao dva gola i poveo s 2:1, a jedan pogodak postigao je legendarni Mađar Balazs Dzsudzsak. Rapid je u 90. i 93. napravio novi preokret i pobijedio.

Belju se povezivalo s Dinamom i Hajdukom, no čini se da mu je Rapid ponudio najbolje uvjete, a one je već u prvoj utakmici pokazao da bi trebao biti pojačanje. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!