Nogomet

[FOTO] Modrić posjetio klub u kojem je započeo seniorsku karijeru

Mario Borko • ponedjeljak, 15.07.2024.
[FOTO] Modrić posjetio klub u kojem je započeo seniorsku karijeru
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Luka Modrić još uvijek je na odmoru nakon Europskog prvenstva i Real Madridu će se priključiti kasnije. Kapetan hrvatske reprezentacije boravi u Hrvatskoj i nije mogao odbiti poziv Zrinjskog na premijeru filma, a njegovo pojavljivanje u Mostaru izazvalo euforiju...

Zlatna lopta iz 2018. godine, u sezoni 2003./04. trčala je grbavim terenima Premijer lige BIH i započela svoj nogometni put. Da se radilo o posebnom igraču potvrdila je i nagrada za najboljeg igrača prvenstva, a Luka Modrić ni nakon svih uspjeha s Dinamom, Realom i reprezentacijom nije zaboravio gdje je sve krenulo.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zrinjski je najvećeg igrača koji je nosio njegov dres pozvao na premijeru filma “HŠK Zrinjski - Priča o ponosu“. Desetka Kraljevskog kluba odmara u Hrvatskoj i nije odbila poziv kluba za kojeg je odigrala 25 utakmica i zabila osam golova.

Slika 1 od 1.
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Slika 3 od 3.
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Modrić se nakon sjajne posudbe u Mostaru još pola sezone “kalio“ u Interu iz Zaprešića prije nego što je postao “alfa i omega“ Dinama.

Slika 2 od 2.
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Osim hrvatskog kapetana na premijeru su stigli izbornik Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marija Kustić i igrač kojeg bi neki sigurno usporedili s Modrićem, Blaž “Baka“ Slišković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis15.07.2024. u 22:01
    marijaN kustić ...
    cameosis