Nogomet

Crnogorci bez iznenađenja, Roversi se obranili s igračem manje

Petar Jenjić • utorak, 16.07.2024.
Crnogorci bez iznenađenja, Roversi se obranili s igračem manje

Odigrane su još tri utakmice prvog pretkola Lige prvaka. U sljedeću fazu natjecanja prošli su: FCSB, The New Saintsi i Shamrock Roversi koji su izbacili: Virtus, Dečić i Vikingur Reykjavik...

Nakon 7:1 pobjede u prvoj utakmici u gostima, rumnjski FCSB i u uzvratu se lako obračunao s Virtusom iz San Marina kojeg je svladao rezultatom 4:0.

Igraj na kvalifikacije za LP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već u prvom poluvremenu bilo je 3:0, prvo je poentirao Alexandru Baluta, nakon čega je dva pogotka postigao Malcom Edjouma. Konačan je rezultat u drugom dijelu postavio David Miculescu.

Velški TNS obranio je 3:0 pobjedu iz prve utakmice protiv crnogorskog Dečića i u uzvratu mu je 1:1 bilo sasvim dovoljno za sljedeće pretkolo.

The New Saintsi poveli su iz penala u 43. minuti pogotkom Brada Younga, dok je remi domaćinu donio Asmir Kajević u 72. minuti. Crnogorska momčad tako je i dalje bez pobjede u premijerne europske pobjede, a u šest utakmica ima četiri poraza i dva remija.

Nakon što je prvi dvoboj završio bez golova, Shamrock Roversi u uzvratu su pred svojim navijačima svladali Vikingur Reykjavik s 2:1, iako im nije bilo lako.

Domaćin je vodio s 2:0 nakon 20 minuta igre zahvaljujući golovima Johnnyja Kennyja nakon asistencija Dylana Wattsa. U 60. minuti gosti su smanjili preko Nikolaja Hansena, zadnjih 16 minuta imali i igrača više nakon isključenja Jacka Byrnea, ali rezultat se više nije promijenio. test

Kvalifikacije za LP:
FCSB - Virtus 4:0 (ukupno 11:1)
Dečić - TNS 1:1 (ukupno 1:4)
Shamrock Rovers - Vikingur Reykjavik 2:1 (ukupno 2:1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Piše: Mario Borko

    Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Zavjesa na 17. Europsko prvenstvo se spustila, Španjolska je četvrtim naslovom postala rekorder, a prije nego što je stigla do te laskave...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!