Nogomet

Gajzler na novoj posudbi, nakon Orijenta igrat će u Sloveniji

Branimir Korać • četvrtak, 18.07.2024.
Gajzler na novoj posudbi, nakon Orijenta igrat će u Sloveniji

Perspektivni Rijekin napadač Niko Gajzler odlazi na novu posudbu. Narednu sezonu igrat će u dresu Radomlja...

Radomlje je s velikim zadovoljstvom objavilo kako je dovelo na posudbu perspektivnog napadača Rijeke Niku Gajzlera od kojeg očekuju golove.

Igraj na utakmice slovenskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gajzleru je ovo nova posudba, prošlu sezonu odradio je u dresu Orijenta gdje je u 28 utakmica u SuperSport Prvoj NL postigao 14 pogodaka, a prelazak u Radomlje je korak naprijed te će se dokazivati u jačoj konkurenciji.

"Prvi dan je prošao odlično. Radomlje ima odlične uvjete, sjajan trening centar. Suigrači i trener također su me dobro primili, tako da sam jako sretan što sam došao u ovaj klub. Bilo je govora o mnogim drugim ponudama, ali od početka sam bio uvjeren da je prelazak u Radomlje najbolja odluka. U seniorskom nogometu sam tek godinu dana, ali mladi igrači u Radomlju napreduju pa vjerujem da ću i ja uspjeti", istaknuo je Gajzler.

Kroz Radomlje je prošlo već dosta mladih hrvatskih igrača, a Gajzler ima jasne ciljeve.

"Dobro se uklopiti u momčad, igrati dobar nogomet i postići što više golova. Moj osobni cilj je redovito igrati, a kao napadač uvijek tražiti gol. Ovo je korak naprijed u mojoj karijeri i vjerujem da ću svoju dobru formu iz Hrvatske prenijeti u Sloveniju." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Piše: Mario Borko

    Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Zavjesa na 17. Europsko prvenstvo se spustila, Španjolska je četvrtim naslovom postala rekorder, a prije nego što je stigla do te laskave...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!