Nogomet

Kahlina, Kreilach i Župarić bez pobjede, Musu zaustavili kartoni

HINA, Mihaela Bradovski • nedjelja, 21.07.2024.
Kahlina, Kreilach i Župarić bez pobjede, Musu zaustavili kartoni
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bogat program u američkom MLS-u donio je nastupe i trojice hrvatskih internacionalaca. Petar Musa ovaj put nije igrao, pauzirao je zbog akumuliranih žutih kartona...

U susretu 26. kola MLS-a Austin i Charlotte su odigrali 2:2, a za goste je branio hrvatski vratar Kristijan Kahlina.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaćin je poveo u 11. minuti golom Alexa Ringa, gosti su potom okrenuli rezultat golovima Karola Swiderskog (33-ag), te Iurija Tavaresa (56), da bi Jon Gallagher izjednačio u 80. minuti.

Za goste je branio Kahlina, bivši čuvar mreže Gorice. Austin je deseti na Zapadu, dok je Charlotte na šestoj poziciji Istoka.

Sinoć je nastupio je i bivši igrač Rijeke Damir Kreilach koji od ove sezone igra za Vancouver. U sjajnom susretu Vancouver je kod kuće izgubio od Dynamo Houstona sa 3:4, a Kreilach je u igru ušao u sudačkoj nadoknadi.

Za Dynamo su zabili Carrasquilla (29), Dorsey (36, 87) i Smith (78), dok su strijelci za domaći sastav bili Picault (48, 66) i Veselinović (54). Vancouver je trenutačno na petom mjestu Zapada, dok je Houston stepenicu niže s bodom manje.

Poraz je upisao i Portland u čijim redovima igra Dario Župarić. Timbersi su poraženi s 2:3 na gostovanju kod LA Galaxyja.

Gabriel Pec (38), Riqi Puig (48) i Joseph Paintsil (58) su bili strijelci za LA, dok su Jonathan Rodriguez (52) i Santiago Moreno (73) zabili za goste. Župarić je za Portland igrao do 64. minute.

Galaxy vodi na Zapadu, dok je Portland osmi.

Dallas je na gostovanju odigrao 1:1 protiv New Englanda, a za goste zbog žutih kartona nije nastupio Petar Musa.

Domaćin je poveo u 65. minuti golom Bobbyja Wooda, a u petoj minuti nadoknade iz kaznenog udarca je izjednačio Paul Arriola. Musa je ove sezone u 23 nastupa zabio 13 golova i među vodećim je strijelcima lige. Dallas se trenutačno nalazi na 11. mjestu Zapada.

Spomenimo i kako je Inter Miami na svom travnjaku pobijedio Chicago sa 2:1 zadržavši vodstvo na Istoku.

Golove za Inter, koji je i dalje bez ozlijeđenog Lionela Messija, zabili su Matias Rojas (6) i Jordi Alba (75), dok je pogodak za "Fire" zabio Rafael Czichos (73). test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Piše: Mario Borko

    Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Zavjesa na 17. Europsko prvenstvo se spustila, Španjolska je četvrtim naslovom postala rekorder, a prije nego što je stigla do te laskave...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!