Nogomet

Super7 by SuperSport: Budite pravi znalac, pogodite svih sedam rezultata i osvojite 18.050 eura

Sportnet • ponedjeljak, 22.07.2024.
Super7 by SuperSport: Budite pravi znalac, pogodite svih sedam rezultata i osvojite 18.050 eura

Polako se pripremamo za SuperSport HNL i lige petice, a za prave znalce donosimo sedam parova u osmom kolu Super7 by SuperSport. Ni u sedmom kolu nemamo pogođen jackpot pa je on narastao na 18.050 eura...

U tijeku je nova sezona Super7 koja je startala s početnim jackpotom od 13.500 eura. On nije pogođen ni u sedmom kolu pa će u osmom biti povećan na 18.050 eura.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Super7 je SuperSportova jednostavna igra u kojoj igrači moraju pogoditi točne ishode sedam odabranih sportskih događaja. Tko pogodi - osvaja jackpot dobitak!

U prošlom kolu igralo je 1989 igrača, a najbolja je bila Maja88 koja je sa 66 bodova i ukupno pet pogođenih rezultata, osvojila bonus od 40 eura. Drugo mjesto i 30 eura bonusa osvojio je zac0805 sa 64 bodova, dok je treću poziciju zauzeo Svas16 s jednim bodom manje.

Tijekom ovog uzbudljivog vikenda najuspješnija je bila Maja88 koja je pogodila točne rezultate dvoboja Sparta Prag - Pardubice (2:1), Olimpija Ljubljana - Primorje (2:0), Sarpsborg - Brann (1:1), Club Brugge - RU St.Gilloise (1:2) te Legia Varšava - Zaglebie Lubin (2:0). Isto tako pogođen je i remi bonus utakmice Viborg - Brondby, ali ne i točan rezultat dok ju je iznenadila pobjeda Siona kod Young Boysa.

Novo kolo otvaramo u petak od 20:45 sati se sastaju u sklopu belgijskog prvenstva Club Brugge i Mechelen i to je ujedno i jedina utakmica koja je u petak na rasporedu. U subotnjem programu na rasporedu su dvoboji Nordsjaelland - Midtjylland i Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskva.

Nedjelja će biti najbogatija i donosi četiri utakmice. Tako vam nudimo susrete Genk - Standard Liege, Elfsborg - Djurgarden, Kopenhagen - Aarhus te kao bonus utakmicu Viking - Molde. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Piše: Mario Borko

    Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Zavjesa na 17. Europsko prvenstvo se spustila, Španjolska je četvrtim naslovom postala rekorder, a prije nego što je stigla do te laskave...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!