Nogomet

Rakitić može igrati već protiv Torshavna, Gattuso bez dva aduta

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.07.2024.
Rakitić može igrati već protiv Torshavna, Gattuso bez dva aduta
Foto: Miroslav Lelas/HINA

Hajduk u četvrtak od 21 sat na Poljudu dočekuje HB Torshavn u drugom pretkolu Konferencijske lige. U tom susretu Gennaro Gattuso mogao bi koristiti i Ivana Rakitića...

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Ivan Rakitić je uspješno i na vrijeme registriran te bi mogao nastupiti čak i protiv HB Torshavna u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige.

Igraj na Hajduk - HB Torshavn na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iako to nije uvijek slučaj, u Al Shababu su bili korektni i ažurni te nisu odugovlačili s papirologijom stoga više nema prepreka za Rakitićev debi u dresu Hajduka.

Druga ja stvar razmišljanje Gennara Gattusa koji je ipak onaj glavni i jedini relevantni za donijeti odluku hoće li Rakitić nastupiti ili ne.

Rakitić je posljednjih tjedana samostalno radio, uoči transfera odrađivao je i specifične treninge, a poznavajući njegovu profesionalnost, nema sumnje da će ubrzo biti potpuno spreman za punu minutažu.

Inače, jasno je kako zbog ozljeda u ovom susretu talijanski stručnjak neće imati na raspolaganju Niku Sigura i Aleksandra Trajkovskog dok su ostali spremni za nastup. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!