Ostali sportovi

Malobabić bila blizu senzacionalnog preokreta, ali je ipak poražena od favorizirane Singapurke

Mario Borko • nedjelja, 28.07.2024.
Malobabić bila blizu senzacionalnog preokreta, ali je ipak poražena od favorizirane Singapurke
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Jedina hrvatska predstavnica na Olimpijskim igrama u stolnom tenisu u ženskoj konkurenciji poražena je u dramatičnom meču s 4-3 u setovima od Singapurke Jian Zheng...

Na olimpijskom turnir u stolnom tenisu u ženskoj konkurenciji, jedina hrvatska predstavnica Ivana Malobabić izgubila je s 11:5, 11:3, 11:13, 11:6, 9:11, 13:15, 11:5 od Singapurke Jian Zheng.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

44-godišnjakinja, kojoj je ovo kruna karijere, ušla je u meč malo rezervirano, ali je uspjela se konsolidirati i pružiti odličan otpor favoriziranoj Singapurki. Nakon što je uvjerljivo izgubila dva seta, uspjela je osvojiti treći. Četvrti je uvjerljivo izgubila, ali je osvajanjem petog potpuno zakomplicirala meč.

U izjednačenoj borbi šestog seta, spasila je nekoliko meč lopti i odvukla meč u odlučujući sedmi set. Tamo se Zheng uspjela rano odvojiti i s 11:5 potvrditi svoje mjesto u drugom kolu.

Malobabić njeguje defenzivni stil i kako je vrijeme odmicalo sve se bolje prilagođavala na udarce suparnice, ali na kraju je nedostajalo malo rizika. Ipak, hrvatska predstavnica može biti ponosna, njezinu priču prepoznala je i publika koja ju je zdušno navijala za nju i uljepšala joj olimpijsko iskustvo. test

Olimpijski turnir u stolnom tenisu:
Ivana Malobabić (Hrvatska) – Jian Zheng (Singapur) 5:11, 3:11, 13:11, 6:11, 11:9, 15:13, 5:11

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!