Ostali sportovi

Malobabić: 'Nemojte se iznenaditi ako se vidimo i za četiri godine u Los Angelesu'

HINA, Mario Borko • nedjelja, 28.07.2024.
Malobabić: 'Nemojte se iznenaditi ako se vidimo i za četiri godine u Los Angelesu'
Foto: Pixsell

Vidimo se u Los Angelesu 2028, kazala je najstarija hrvatska olimpijka, 44-godišnja Ivana Malobabić nakon poraza u prvom kolu stolnoteniskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu...

Hrvatska stolnotenisačica Ivana Malobabić završila je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je poražena u prvom kolu od Singapurke Jian Zheng.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najstarija hrvatska natjecateljica na ovim Igrama 44-godišnja Malobabić, kojoj je ovo debitantski olimpijski nastup, igrala je odlično protiv Singapurke, 31. stolnotenisačice svijeta, no Zeng Jian je na kraju slavila s 4:3 (11:5, 11:3, 11:13, 11:6, 9:11, 13:15, 11:5).

Nakon meča Malobabić je bila zadovoljna, a najavila je da će pokušati izboriti nastup i na idućim Olimpijskim igrama u Los Angelesu 2028. godine:

"Nisam žalosna, ali malo mi je žao zbog poraza jer sam bila blizu. U drugom kolu bi išla na Indijku koju sam već pobjeđivala, pa mi je zbog toga malo više žao. Oduševljen sam Olimpijskim igrama i ozračjem u prepunoj dvorani, a posve mi je nevjerojatno da cijela dvorana i 6000 ljudi uzvikuje moje ime. S 44 godine sam to prvi put doživjela. Imam ja još motivacije i snage u sebi. Nemojte se iznenaditi da se pojavim i za četiri godine u Los Angelesu"

Dvorana Paris Sud 6 ugošćuje stolnoteniski turnir u fenomenalnom ozračju, a gledatelji pozorno prate igru na sva četiri stola, te uvijek skandiraju ime svakog sportaša koji nakon meča prolazi ispred njih, dok napuštaju dvoranu. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!