Nogomet

Sahiti ostao u Splitu: 'Mi smo nogometna ekipa i postoje jasna pravila koja se moraju poštovati'

Mihaela Bradovski • srijeda, 31.07.2024.
Sahiti ostao u Splitu: 'Mi smo nogometna ekipa i postoje jasna pravila koja se moraju poštovati'
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Hajduk u četvrtak na Farskim Otocima igra uzvratni dvoboj protiv HB Torshavna u drugom pretkolu Konferencijske lige. Splićani na ovo gostovanje donose dva gola prednosti...

Hajduk je na Poljudu slavio protiv momčadi s Farskih Otoka 2:0 i sada treba dovršiti posao. Gennaro Gattuso upozorio je da nema nikakvog opuštanja.

Igraj na HB Torshavn - Hajduk na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Potpuno drugačija utakmica, od klime, terena, hladnoće. Velika utakmica je ispred nas, bit će teško. Kao igrač sam bio ovdje s Italijom i Rangersima, bile su to teške utakmice. Treba nam veliki Hajduk koji će maksimalno ozbiljno ući u utakmicu."

Ivan Rakitić otputovao je s momčadi i ako se ukaže prilika, debitirat će u Hajdukovom dresu.

"Ivan je dobar, zadovoljan sam, napreduje, uklapa se. Ako bude prilika dobit će minute, tu je i Bamba, prilagođavaju se, ako bude prilike zaigrat će."

S momčadi nije doputovao Emir Sahiti koji je ostavljen u Splitu zbog kašnjenja.

"Mi smo nogometna ekipa i postoje jasna pravila koja se moraju poštovati. Emir je zakasnio i nije putovao s nama, u petak je novi dan i počinje ispočetka. Nadam se da se to neće dogoditi i drugim igračima, idemo dalje. Nećemo više o Sahitiju, radije ću izgubiti utakmicu nego dostojanstvo. Imamo 25 igrača, pravila se moraju poštovati, nećemo se vraćati na tu temu, od petka idemo ispočetka."

Trener Hajduka svjestan je važnosti ovog dvoboja.

"Ne mislim da će biti lagana utakmica, moramo startati s jakim mentalietetom. Ovo je za nas jako važna utakmica i ne razmišljam o utakmici u nedjelju i gubitku energije." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!