Nogomet

Pušić: 'Htjeli smo ne samo sačuvati onaj rezultat iz Osijeka, nego i nastaviti s pobjedama'

Mihaela Bradovski • petak, 02.08.2024.
Pušić: 'Htjeli smo ne samo sačuvati onaj rezultat iz Osijeka, nego i nastaviti s pobjedama'
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Bez obzira što je već u prvom susretu u Osijeku pobjedom 5:1 odradio veći dio posla, Osijek je i u Estonijiimao cilj pobjedu i on je ostvaren.

U novu sezonu jako dobro je krenuo Petar Pušić. Vrlo dobar nastup u prvom susretu, a isto tako i u drugom u kojem je bio i jedini strijelac.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Htjeli smo ne samo sačuvati onaj rezultat iz Osijeka, nego i nastaviti s pobjedama. Uspjelo nam je to i sretni smo zbog toga. Idemo sada dalje, na sljedećeg protivnika. Mislim da je na početku bilo bitno dobro ući u utakmicu, ne primiti niti slučajno nekakav gol da nam se ne uvuče neka nepotrebna nervoza. To smo i napravili u prvom dijelu i onda je u drugom poluvremenu prolaz bio siguran. Stvorili smo tada i nekoliko lijepih prilika uz postignuti gol za pobjedu", istaknuo je Pušić, a prenosi stranica Osijeka.

Pušić je odradio odličan posao kod pogotka, dobro je došao iz drugog plana, proigrao ga je Mierez, a on je mirno zabio.

"Cijela je akcija bila baš lijepo izigrana. Mikolčić je mislim iz prve poslužio Miereza u sredini koji me je proigrao u slobodnom prostoru kojega sam osjetio i na vrijeme u njega ušao. Sretan sam što je lopta završila u mreži i da sam ga ovaj puta zabio desnom nogom. Sada imamo puno utakmica u kratkom vremenu, trebat će nam svaki igrač i zato je bitno da su šansu ponovno dobili i dečki s klupe. Svaka čast našim navijačima koji su nas došli bodriti na ovom dalekom gostovanju, što drugo reći za njih. Idemo dalje, slijedi nam brzo prva utakmica HNL-a i znamo koliko je bitan start i krenuti dobro u ligaškom natjecanju. Sve ćemo učiniti da u tome uspijemo i osvojimo prve bodove." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!