Konferencijska liga, kvalifikacije, 3. pretkolo, 06.08.2024, 18:00 h
Noah 3:1 AEK Atena
AEK Atena

U Hajduku trljaju ruke: AEK poražen u Armeniji, vratar Ognjen Čančarević zabio mu s gola na gol

Branimir Korać • utorak, 06.08.2024.
U Hajduku trljaju ruke: AEK poražen u Armeniji, vratar Ognjen Čančarević zabio mu s gola na gol
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Iako se pripremaju za prvi susret trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka, u Hajduku su zasigurno pratili i što se događa u Armeniji. Tamo je domaći Noah šokirao AEK iz Atene i svladao ga s 3:1. Bolji iz tog sraza igrat će protiv boljeg iz dvomeča između Hajduka i Ružomberoka...

Nakon ždrijeba play-offa Konferencijske lige samo se AEK spominjao u kontekstu potencijalnog protivnika Hajduka u play-offu, malo tko je uopće razmišljao o armenskom Noahu.

Igraj na kvalifikacije Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Međutim već prvi susret pokazao je da Armenci baš i nisu tako bezazleni i slavili su s 3:1 te će Atenjani na svom terenu morati zapeti iz sve snage ako žele doći do dvoboja protiv Hajduka ili Ružomberoka.

AEK je dobro krenuo u utakmicu, čak je i poveo, ali domaćin je došao do preokreta i stavio Grke u probleme.

Posebno upečatljiv bio je vodeći pogodak Armenaca, naime iskusni vratar domaćina Ognjen Čančarević, kojeg se sjećamo iz dvoboja između Hrvatske i Armenije, ispucao je loptu iz svog kaznenog prostora, vratar AEK-a Thomas Strakosha je zaspao, lopta je odskočila preko njega i završila u mreži.

Inače, vodeći pogodak za AEK postigao je opasni Levi Garcia s Trinidada i Tobaga, ali ubrzo je Francuz Vigile Pinson vratio Noah poravnavši na 1:1.

Čančarević je bio strijelac u 67. minuti, a i u 98. je imao prste u trećem pogotku Noaha koji je postigao Goncalo Gregorio.

AEK će imati pune ruke posla u Ateni, a u ovom susretu Domagoj Vida nastupio je s kapetanskom trakom oko ruke dok je Roberta Ljubičića u 68. minuti zamijenio Erik Lamelatest

Konferencijska liga, kvalifikacije

3. pretkolo

Noah3:1AEK Atena

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Konferencijska liga, kvalifikacije

3. pretkolo

Noah3:1AEK Atena

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!