Nogomet

Modrić predvodio Real do pobjede nad Bluesima, Milan nadjačao Barcelonu

HINA, Mario Borko • srijeda, 07.08.2024.
Modrić predvodio Real do pobjede nad Bluesima, Milan nadjačao Barcelonu
Foto: EPA

U noći s utorka na srijedu u SAD-u je odigrano nekoliko pripremnih utakmica, a ističu se ogledi velikana Chelsea i Real Madrida te Milana i Barcelone. Kapetan Luka Modrić predvodio je Madriđane do slavlja, a Rossoneri su na jedanaesterce bili bolji od Katalonaca...

Real Madrid, aktualni europski i španjolski prvak, zaključio je svoju predsezonsku turneju s pobjedom 2:1 protiv Chelseaja u prijateljskoj pripremnoj utakmici odigranoj u utorak u Charlotteu, dok je Milan pobijedio Barcelonu na jedanaesterce.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pred gotovo 63.000 gledatelja u Charlotteu (Sjeverna Karolina) Real je slavio dvanaest dana prije početka nove sezone španjolskog prvenstva pogocima Lucasa Vazqueza (19) i Brahima Diaza (27).

Noni Madueke smanjio je zaostatak za Chelsea u 39. minuti. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 82. minute.

Real je ranije doživio dva uzastopna poraza u prijateljskim utakmicama, od Barcelone prije tri dana i od Milana 1. kolovoza.

Rossoneri su u Baltimoreu slavio protiv Barçe poslije izvođenja jedanaesteraca (4:3) nakon što je regularni dio utakmice završio s 2:2.

U regularnom dijelu Robert Lewandowski bio je dvostruki strijelac (22., 58.) nakon što je Milan došao u vodstvo golovima Milana Luke Jovića (10.) i Christiana Pulišića (15.).

Talijanski velikan je na pod novim trenerom Paulom Fonsecom djeluje odlično. Na američkoj turneji pobijedio je Manchester City, Real Madrid, a sad je to društvu dodao i Barcelonu. test

FOTO: EPA/KENA BETANCUR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!