SuperSport HNL, 2. kolo, 11.08.2024, 21:00 h, Gradski stadion Varaždin
Suci: Tihomir Pejin (Donji Miholjac)
Varaždin
Varaždin
0:0(0:0) Rijeka
Rijeka

Rijeka uoči Elfsborga remizirala u Varaždinu, domaćinu ponovno bod

Petar Jenjić • nedjelja, 11.08.2024.
Rijeka uoči Elfsborga remizirala u Varaždinu, domaćinu ponovno bod
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

U susretu drugog kola SuperSport HNL-a, nogometaši Varaždina i Rijeke nije bilo pobjednika. Ove dvije momčadi odigrale su bez pogodaka...

U Varaždinu je istoimeni domaćin ugostio Rijeku u susretu drugog kola SuperSport HNL-a. Momčad Nikole Šafarić, nakon 0:0 protiv Gorice, odigrala je još jednu utakmicu istim rezultatom. Velika borba vodila se između ove dvije ekipe, ali onih pravih, stopostotnih šansi, gotovo da i nije bilo. Dva udarca u okvir dovoljno govore o tome.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Varaždinci su nešto konkretnije ušli u utakmicu i uputili dva udarca koja ipak nisu bila toliko opasna. Gledali smo solidan nogomet u prvih 20-ak minuta, ali bez ozbiljnijih šansi prema Martinu Zlomisliću i Oliveru Zeleniki.

U 21. minuti dobar prodor Marca Pašalića i centaršut na pet metara, no Veldin Hožda je glavom pucao neprecizno. Četiri minute kasnije, dugačka lopta Antonija Boršića za Marka Dabru, on je nije najbolje zahvatio i otišla je malo kraj stative. Bilo je jako blizu.

Dabro je zaobišao Zlomislića u 35. minuti, ali otišao je previše u stranu i pogodio samo vanjski dio mreže. Dodajmo tu i solidan udarac Michela Šege i to je bilo sve od istaknutnijih događanja u prvom poluvremenu.

Rijeka je bolje ušla u nastavak, a u 57. minuti Frukov udarac u zadnji trenutak blokirao je Karlo Lusavec i odbio u korner. Sjajna šansa za goste stigla je u 70. minuti, nakon ubačaja iz kornera odlično je pucao Ante Majstorović, ali Zelenika je obranio.

Dvije minute kasnije ubačaj iz slobodnog udarca za domaćina, b>Mario Marina je pucao glavom, ali od bloka odlazi malo kraj gola. Zapravo je to bilo to što se tiče šansi na dvoboju. Rijeka je češće dolazila pred protivnički kazneni prostor, ali ostajala je nekonkretna. test

SuperSport HNL, 2. kolo:
Varaždin - Rijeka 0:0

SuperSport HNL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

SuperSport HNL

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!