Nogomet

Viborg u potrazi za prvom pobjedom dočekuje momčad Aalborga

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.08.2024.
Viborg u potrazi za prvom pobjedom dočekuje momčad Aalborga

U posljednjem susretu četvrtog kola danskog prvenstva Viborg na svom travnjaku dočekuje Aalborg te se nada kako će upisati prvu ovosezonsku pobjedu...

Viborg i Aalborg nisu najidealnije otvorili novu sezonu i trebaju bodove kako bi uhvatili priključak sa sedmorkom koja se već malo odvojila na ljestvici u ranoj fazi sezone.

Igraj na utakmice danskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Viborg je u prva tri kola upisao tek jedan boda, nalazi se na desetom mjestu i s devet primljenih golova ima najlošiji ulazak u sezonu što se tiče obrane. U svakoj utakmici primio je po tri pogotka što nije dobra vijest.

U sezonu je krenuo domaćim remijem 3:3 protiv Brondbyja, imao je u tom susretu priliku za pobjedu,, u sudačkoj nadoknadi vodio je 2:1 i 3:2, ali gosti su se uspjeli spasiti od poraza.

Nakon toga uslijedili su gostujući porazi 3:1 kod Randersa te 3:2 kod Silkeborga i sada se pod svaku cijenu traži pobjeda protiv Aalborga.

Aalborg je za razliku od Viborga uspio upisati jednu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone. Slavio je s 2:1 kod kuće protiv Silkeborga dok je na gostovanjima bio neuspješan, glatko je poražen s 3:0 kod Nordsjaellanda te s 2:0 kod Midtjyllanda.

Glavni problem Aalborga je neefikasnost, stvara se dovoljno prilika, u sva tri susreta imali su njegovi igrači dvoznamenkasti broj udaraca na gol, ali postignuta su samo dva pogotka.

Mjesto, vrijeme, sudac

Viborg, Energi Viborg Arena, 19:00

Sudac: Mads Kristoffersen

Nedostaju

Viborg: Martin Agnarsson (ozljeda)

Aalborg: -

Prošli dvoboj

Aalborg je povratnik u najviši rang, a posljednji međusobni dvoboj imali su u travnju prošle godine u četvrtfinalu Kupa gdje je Viborg slavio s 1:0.

Prognoza

Dosta izjednačen dvoboj, ali Viborg ima dobre šanse da upiše prvu ovosezonsku pobjedu te će učiniti sve da to i uspije. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!