Fanatik

Deset minuta iz noćne more za mladog vratara Penafiela

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.08.2024.
Deset minuta iz noćne more za mladog vratara Penafiela

Svakom se može dogoditi i nije ugodno. Mladi vratar portugalskog drugoligaša Penafiela jučer je proživio pravu noćnu moru te je igru napustio već u 12. minuti...

Bio je to jedan od onih dana kada vam, je najpametnije da ostanete u krevetu i ništa ne pokušavate jer vam jednostavno sve ide krivim smjerom. Susretima prvog kola počela je sezona u drugoj portugalskoj ligi, a vratar Penafiela neće po dobrom pamtiti taj start.

Igraj na utakmice portugalske druge lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

21-godišnji reprezentativac Gvineje Bisau Manuel Mama Samba Balde u samo devet minuta primio je tri gola za koje je izravan krivac.

Prvo je "zaplivao" kod kornera, zatim je izgubio loptu u svom kaznenom prostoru prilikom neuspjelog driblinga da bi nakon nove loše reakcije i krivo ispucane lopte, primio treći gol skoro s centra u devetoj minuti.

Domaćem treneru nije preostalo ništa nego ga izvaditi iz igre već u 12. minuti i na vrata poslati rezervnog golmana Filipea Ferreiru. Balde je bio neutješan iako su mu igrači redom pružali podršku, čak ga je i sudac potapšao, a kasnije su uz njega stali i treneri.

Inače, Oliveirense je vodio u devetoj minuti s 3:0, ali Penafiel je na kraju slavio s 4:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

VideoFanatik
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!