SuperSport HNL, 3. kolo, 16.08.2024, 21:00 h, Stadion u Maksimiru
Suci: Dario Bel, Marjan Tomas, Kristijan Novosel, 4. sudac: Oliver Romić
Dinamo
Dinamo
Stefan Ristovski 6'
Dario Špikić 19'
Sandro Kulenović 56'
3:0(2:0) Šibenik
Šibenik

Glatka pobjeda Dinama kao odlična najava dvomeča s Qarabagom

Petar Jenjić • petak, 16.08.2024.
Glatka pobjeda Dinama kao odlična najava dvomeča s Qarabagom
Foto: Josip Regović/PIXSELL

Do treće pobjede u trećem kolu SuperSport HNL-a stigao je Dinamo koji je pred svojim navijačima upisao pobjedu protiv Šibenika. Hrvatski prvak slavio je glatko rezultatom 3:0...

Nogometaši Dinama otvorili su treće kolo SuperSport HNL-a novom pobjedom. Na Maksimir je stigao Šibenik, jedina momčad koja je uz hrvatskog prvaka imala šest bodova, ali danas jednostavno nije imala prave šanse. Rano su Modri riješili pitanje pobjednika, a do kraja je ostalo pitanje kojom će razlikom slaviti.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dinamo je rano stigao do vodstva, već u šestoj minuti. Sjajna kombinacija domaćih, Bruno Petković odigrao je za Stefana Ristovskog koji je opalio s ruba 16 metara pod samu gredu. Neobranjivo za Antonija Đakovića.

Sjajan pogodak Stefana Ristovskog za vodstvo Dinama protiv Šibenika!Posted by Sportnet.hr on Friday 16 August 2024

Opasni su bili Šibenčani četiri minute kasnije, Josip Majić je bio u odličnoj situaciji, pucao je još i Ognjen Bakić, ali oba su udarca završila u bloku. Stigao je i drugi pogodak u mreži Šibenika u 19. minuti susreta.

Bila je to još jedna odlična akcija Dinama, Arijan Ademi je asistirao, ubacio za Darija Špikića koji je prebacio vratara Šibenika i tako poentirao za 2:0. Tražio je Dinamo penal u 31. minuti, pao je Špikić u kaznenom prostoru, ali Dario Bel je odmahnuo rukom.

Dobra kombinacija Dinama i pogodak Darija Špikića za 2:0!Posted by Sportnet.hr on Friday 16 August 2024

Ademi je morao izaći iz igre u 40. minuti nakon što mu se ranije tijekom dvoboja ukazivala pomoć, a ušao je Marko Rog. Nije bilo konkretnijih šansi do kraja poluvremena, Dinamo je rutinski održavao stečenu prednost.

Sjajna kombinacija Dinama u 56. minuti, Petković je proigrao Sandra Kulenovića iz slobodnog udarca, a napadač Dinama udarcem isprve pogodio pod gredu. Sjajan prodor Carlosa Torresa i udarac s ruba 16 metara. Obranio je Ivan Nevisitić koji je morao reagirati i u nastavku akcije te obraniti još jedan udarac.

Sjajna kombinacija Petkovića i Kulenovića za potvrdu pobjede Dinama protiv Šibenika!Posted by Sportnet.hr on Friday 16 August 2024

U 68. minuti odlično je pucao debitant Juan Cordoba što je otišlo kraj gola. Tri minute kasnije Lukas Kačavenda pucao je glavom, ali sjajno je obranio Đaković. Nastavili su Modri nizati prilike, Cordoba je opet bio u šansi, no ishod je bio isti kao i nešto ranije.

U svakom slučaju, dobra najava Dinama za dvomeč s Qarabagom u borbi za Ligu prvaka. test

SuperSport HNL, 3. kolo:
Dinamo - Šibenik 3:0

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!