Nogomet

Mihael Mlinarić potvrdio pobjedu Veleža u Širokom Brijegu

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.08.2024.
Mihael Mlinarić potvrdio pobjedu Veleža u Širokom Brijegu
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

U susretu trećeg kola prvenstva BiH Velež je gostovao kod Širokog Brijega i upisao je pobjedu 2:0 što mu je prva ovosezonska pobjeda dok Široki Brijeg bilježi prvi poraz...

Zanimljiv dvoboj odigran je u trećem kolu BiH prvenstva u Širokom Brijegu gdje je istoimeni domaćin ugostio momčad Veleža. Gosti su doputovali s novim trenerom nakon što je Damir Čanadi dobio otkaz, ali su upisali pobjedu 2:0.

Igraj na utakmice prvenstva BiH na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već u devetoj minuti Velež je došao do vodstva nakon autogola domaćeg napada, bivšeg igrača mlade Dinamove momčadi i Dugopolja, Ilije Bagarića.

Do kraja prvog dijela domaćin je mogao do poravnanja, nije iskoristio prilike koje su se stvorile i početkom drugog dijela Mihael Mlinarić podiže na 2:0.

Promjena više nije bilo pa je tako Široki Brijeg upisao prvi poraz, a Veleć prvu pobjedu ove sezone.

U domaćim redovima od prve minute igrali su Tomislav Tomić, Ilija Bagarić, Miroslav Iličić, Bože Musa, Ivan Pranjić, Matej Senić i Patrick Stanić dok su u igru ušli Domagoj Jelavić u 65. minuti umjesto Stanića te Matija Kolarić u istoj minuti umjesto Cyrillea Kpana.

Kod Veleža od prve minute igrali su Dino Halilović, Ante Hrkač, Tino Blaž Lauš, Mihael Mlinarić i Ante Oreč. Tonči Mujan ušao je u 72. minuti umjesto Ede Vehabovićatest

Prvenstvo BiH, prvo kolo:
Široki Brijeg - Velež 0:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!